Mini PLAY4 - PLAY Events

Mini PLAY4

Mini PLAY4 is een driedaagse muziekstage voor jonge muzikanten (12 tot 18j). We stellen een harmonieorkest samen en studeren onder leiding van vijf dirigenten een concertprogramma in. Repeteren wisselen we af met ontspannende activiteiten en leuke spelletjes. We sluiten de stage af met een slotconcert.

www.play4.be/mini

Mini PLAY4 Herfst 2023

We breiden uit naar maar liefst drie dagen speelplezier in het prachtige Westouter, en dit voor dezelfde prijs!

Mini PLAY4 Herfst 2022

Muzikaal wordt dit een zeer mooie editie, de jonge muzikanten spelen zeer goed en vormen ook een hechte groep door de leuke groepsverbindende activiteiten van dirigent-animator Stan. Dirigenten Mieke De Meyer, Gilles Demeurisse, Stan Christiaens, Bart Lagacie en Yves Pieters zijn voor de derde keer te gast bij de Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia Steenbrugge en Hostel Europa. In de keuken zijn kok Simon Vandelanotte, An Geschier en Jolien Vanhecke alweer ijverig bezig. Er wordt al even gebrainstormd hoe we verder kunnen groeien.

 

Mini PLAY4 Herfst 2021

Tussen lockdowns en coronagolven door kunnen we de zesde editie toch veilig laten doorgaan. We zijn opnieuw te gast bij Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia Steenbrugge en slapen in Hostel Europa even verderop.

 

Jubileum editie Mini PLAY4 Herfst 2019

Voor de vijfde jubileumeditie van de Mini PLAY4 waren we op 2 en 3 november te gast bij de Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia Steenbrugge en hebben we een overnachting in Hostel Europa aan het concept toegevoegd. Dit bleek meteen een schot in de roos! We mochten 48 enthousiaste jonge muzikanten verwelkomen. Het dirigententeam werd gevoelig uitgebreid en bestond uit Bram Bonny, Tom Collier, Gilles Demeurisse, Bart Lagacie, Yves Pieters en Jasmien Vandewalle.

 

Mini PLAY4 Herfst 2018

Opnieuw dankjewel aan de enthousiaste dirigent Bram Bonny en de medewerking van de Koninklijke Harmonie Heist voor het gebruik van de repetitieruimte. Zo kunnen we opnieuw met het orkest optimaal werken aan het concert. Op naar de jubileumeditie 5 jaar Mini PLAY4.

 

Mini PLAY4 Herfst 2017

Op 2 en 3 november 2017 mochten we 25 muzikanten verwelkomen op onze 3de Mini PLAY4. Dankjewel aan de enthousiaste dirigent Bram Bonny en de medewerking van de Koninklijke Harmonie Heist!

Mini PLAY4 2017

Mini... ?

Geplaatst door Mini PLAY4 op Vrijdag 3 november 2017

 

Mini PLAY4 Herfst 2016

Op 3 en 4 november 2016 ging de tweede editie door van Mini PLAY4. Enkelen stomen zich al klaar voor PLAY4 in het voorjaar 2017. Met deze fantastische muzikanten is het een plezier om te repeteren!


Mini PLAY4 Krokus 2016

Zo'n enthousiaste en gemotiveerde muzikanten. Niets is hen te veel. Na twee dagen intens repeteren waren ze dan ook perfect voorbereid op het slotconcert. Dat smaakt naar meer.