Mini PLAY4

Mini PLAY4 is een tweedaagse muziekstage voor jonge harmonie muzikanten (12 tot 18j). We studeren onder leiding van drie dirigenten een concert programma in dat gebracht wordt op het concert: de afsluiter van de tweedaagse. We wisselen repeteren af met leuke sport en spel, bv. kennismakingspel, uitstap naar de zee, enz...

www.play4.be/mini

Mini PLAY4 Herfst 2018

Opnieuw dankjewel aan de enthousiaste dirigent Bram Bonny en de medewerking van de Koninklijke Harmonie Heist voor het gebruik van de repetitieruimte. Zo kunnen we opnieuw met het orkest optimaal werken aan het concert. Op naar de jubileumeditie 5 jaar Mini PLAY4.

 

Mini PLAY4 Herfst 2017

Op 2 en 3 november 2017 mochten we 25 muzikanten verwelkomen op onze 3de Mini PLAY4. Dankjewel aan de enthousiaste dirigent Bram Bonny en de medewerking van de Koninklijke Harmonie Heist!

 

Mini PLAY4 Herfst 2016

Op 3 en 4 november 2016 ging de tweede editie door van Mini PLAY4. Enkelen stomen zich al klaar voor PLAY4 in het voorjaar 2017. Met deze fantastische muzikanten is het een plezier om te repeteren!


Mini PLAY4 Krokus 2016

Zo'n enthousiaste en gemotiveerde muzikanten. Niets is hen te veel. Na twee dagen intens repeteren waren ze dan ook perfect voorbereid op het slotconcert. Dat smaakt naar meer.